Προσφορές του ξενοδοχείου Manis Inn στην Πάρο
Check Availabilty & Book Online
Γλώσσα: English Language Ελληνική Γλώσσα français

Το Manis Inn είναι ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα, στην Νάουσα της Πάρου, που προσφέρει διαμονή σε δωμάτια αμφιθεατρικά χτισμένα γύρω από την πισίνα και στο παρακείμενο κτήριο που συνδέεται με ένα ιδιωτικό μονοπάτι.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν καινούργια κρεβάτια και ανακαινισμένα μπάνια. Πρωινό σε μπουφέ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.

Double | Single Room (occupancy 1-2 persons): Διαθέτουν μπάνιο με ντουζιέρα, Queen size κρεβάτι, κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, ηλεκτρικό βραστήρα. Βεράντα / μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα, την πισίνα ή τον κήπο (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την τοποθεσία).

Triple Room (occupancy 3 persons): Διαθέτουν μπάνιο με ντουζιέρα, Queen size κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι ή τρία μονά κρεβάτια (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την τοποθεσία), κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, ηλεκτρικό βραστήρα. Βεράντα / μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα, την πισίνα ή τον κήπο (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την τοποθεσία).

Quadruple Room (occupancy 4 persons): Διαθέτουν ένα μεγάλο δωμάτιο, κλιματιστικό, μπάνιο με ντους, ψυγείο, τηλεόραση, τηλέφωνο, μουσική. Queen size bed & Ντιβάνι (ανοίγει σε δύο μονά κρεβάτια). Κουζινάκι για σνακ - περιλαμβάνει φούρνο μικροκυμάτων, νεροχύτη, ψυγείο, σκεύη, ηλεκτρικό βραστήρα (εξοπλισμός για την προετοιμσία σνακ / γρήγορου γεύματος). Βεράντα στο ίδιο επίπεδο με την πισίνα ή μπροστά στην παραλία (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Junior Studio: Μία μονάδα που αποτελείται από δύο δωμάτια και μπάνιο με ντους. Το πρώτο δωμάτιο διαθέτει καναπέ που ανοίγει σε δύο μονά κρεβάτια. Σε αυτό το δωμάτιο βρίσκεται και η μικρή κουζίνα με εξοπλισμό κατάλληλο για την προετοιμασία σνακ/πρόχειρων γευμάτων - περιλαμβάνει φούρνο μικροκυμάτων, νεροχύτη, ψυγείο, σκεύη, τραπέζι, ηλεκτρικό βραστήρα. Η ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα διαθέτει κρεβάτι Queen size. Το δωμάτιο διαθέτει κλιματιστικά, 2 τηλεοράσεις και τηλέφωνο. Υπερυψωμένο μπαλκόνι με θέα θάλασσα και πισίνα.

Studio 4 adults (occupancy 4 persons): Αποτελείται από δύο δωμάτια και μπάνιο με ντους. Το πρώτο δωμάτιο διαθέτει καναπέ που ανοίγει σε δύο μονά κρεβάτια ή κουκέτες (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την τοποθεσία). Σε αυτό το δωμάτιο συμπεριλαμβάνεται και η μικρή κουζίνα κατάλληλη για την προετοιμασία σνακ και πρόχειρων γευμάτων - περιλαμβάνει φούρνο μικροκυμάτων, νεροχύτη, ψυγείο, σκεύη, τραπέζι, ηλεκτρικό βραστήρα. Η ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα διαθέτει κρεβάτι Queen size. Βεράντα / μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα, την πισίνα ή τον κήπο (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την τοποθεσία).

Studio 4 adults-Two bathrooms (occupancy 4 persons): Αποτελείται από δύο δωμάτια και δύο μπάνια με ντους. Το ένα δωμάτιο διαθέτει queen size κρεβάτι, το άλλο δωμάτιο διαθέτει δύο μονά κρεβάτια. Σε αυτό το δωμάτιο υπάρχει επίσης μια μικρή κουζίνα για την προετοιμασία σνακ & πρόχειρων γευμάτων - περιλαμβάνει φούρνο μικροκυμάτων, νεροχύτη, ψυγείο, σκεύη, τραπέζι, μικρή εστία με μικρή κατσαρόλα . Βεράντα / μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα,την πισίνα ή τον κήπο (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την τοποθεσία).

Budget Double Room (occupancy 1-2 persons): Δωμάτιο που δεν διαθέτει βεράντα ή παράθυρο με θέα. Βρίσκεται στην πλευρά των κτιρίων, στο κύριο επίπεδο. Διαθέτει δύο μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση, τηλέφωνο.

Budget Triple Room (occupancy 3 persons): Δωμάτιο που δεν προσφέρει βεράντα ή παράθυρο με θέα. Βρίσκεται στην πλευρά των κτιρίων, στο κύριο επίπεδο. Διαθέτει τρία μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση, τηλέφωνο.